16
nov.

A partir de les 10 h, parades amb temàtica de bolets, muntanya, caça, gastronomia... a la Plaça de la Quartera. També exposició de bolets.

A les 18 h, presentació de l'Associació Micològica del Priorat, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Falset.

A les 18.15 h, xerrada "Parlem de...

17
nov.

A les 7 h, anem al bosc acompanyats de l'Enric Gràcia, el Carles Icart, l'Associació Micològica del Priorat i membres del Club Excursionista Priorat. Trobada a l'aparcament de l'Euterpe.

A les 14.30 h, dinar popular al Bar La Sènia de Marçà, amb bolets, brasa i bona companyia.

A...

17
nov.

"Mientras dure la guerra" és una pel·lícula espanyola dirigida i escrita per Alejandro Amenábar. La trama gira al voltant dels últims mesos de vida de Miguel de Unamuno, amb l'esclat de la Guerra Civil i el trasllat de la Caserna General del bàndol revoltat a Salamanca.

Preu: 6€.

24
nov.

Com ja és tradició, per aquestes dates, l’Associació Musical de Falset organitza el concert de Santa Cecília, patrona dels músics, amb la Banda Vila de Falset i la Coral Vila de Falset i aprofitaran l’ocasió per presentar oficialment les noves incorporacions a la banda.

 

08
des.

L'Associació de Dones la Quartera organitza aquest gala benèfica per recaptar fons per a la Marató de TV3. Sota el lema "Minories que fan una majoria", la Marató destinara els fons a la recerca sobre les malalties minoritàries. Durant l'acte a L'Artesana hi haurà sortejos i actuacions.

...

14
des.

Andrea Motis ens presenta, juntament amb Joan Chamorro, el disc Emotional Dance. Un àlbum editat pel llegendari segell Impulse!. L’àlbum es va gravar a Nova York amb una banda formada per músics catalans i nord-americans i està produït per Jay Newland i Brian Bacchus. Impulse! és un dels segells...

15
des.

Continuen les aventures de les germanes de Arendelle. Elsa i Anna, al costat de Kristoff, el ren Sven i el ninot de neu Olaf, tornen en aquesta segona part de la pel·lícula d'animació de Disney Frozen: El regne del gel.

Preu: 5€.

22
des.

"Star Wars IX: El ascenso de Skywalker" (coneguda en anglès com The Rise of Skywalker) és la nova entrega de la franquícia galàctica que arriba per posar fi a l'anomenada "Saga Skywalker". Estarà dirigida per J.J. Abrams, igual que l'"Episodi VII", i aquest nou lliurament compta amb tots els...

29
des.

Com cada any, per aquestes dates, la joventut de la Companyia Teatral l'Artesana portaran a l'escenari aquest clàssic nadalenc modernitzat. 

Sessions a les 17h i a les 20h.

Preu: 8€.

22
febr.

Aquest singular grup tortosí ha fet una gran varietat d'espectacles i concerts al llarg de la seua trajectòria musical, de gran èxit per tot arreu gràcies a l'alta comicitat de la interpretació de les seues obres, combinada amb un alt compromís social i d'estima a la terra. El teatre L'Artesana...