Entrada gratuïta 

Al teatre l'Artesana

15
des.

La Biblioteca de Falset organitza el divendres 15 de desembre el Taller de Nadal, a càrrec de Lourdes Marco. 

17
des.

Falset amb laMarató de TV3 2017«Malalties Infeccioses »

Actuacions i sortejos

Coral Vila de Falset –La Corranda -Companyia Teatral l’Artesana– Coral Infantil Escola...

19
des.

La Biblioteca de Falset acollirà el matí del dimarts 19 de desembre una cantada de nadales a càrrec dels més petits de l'Escola Antoni Vilanova.

19
des.

La Biblioteca de Falset acollirà un Taller d'il·lustració i creació literària amb l'editorial Piscina un petit oceà.

22
des.

La Biblioteca de Falset acollirà la tarda del divendres 22 de desembre la Cantada de nadales de la coral de l'Escola Antoni Vilanova.

22
des.

Regina Sureda, soprano
Robrecht de Roeck, violoncel
Quintet de corda Mompou

Cànon i giga Johann PACHELBEL
Concert per a violoncel Robert SCHUMANN
 

Cançons nadalenques
Escolteu, els àngels canten - El dimoni escuat - Els àngels...

23
des.

El Quartet Mèlt, flamant guanyador del programa Oh Happy Day de TV3, arriba a l’Artesana per oferir- nos un concert de nadales tradicionals catalanes i nadales angleses molt popu- lars, conegudes a través de grans cantants com Frank Sinatra, Ella Fitzgerald o Maria Carey. Ens cantaran des del...

30
des.

Per celebrar els seus 25 anys, la Companyia Flexus Teatre de Flix, portarà aquest Nadal a l’Artesana el conegut musical Mamma Mia!, musical basat en les conegudes cançons del grup ABBA, en que es va basar la coneguda pel·lícula. Més de vint actors i actrius, amb la participació de l’Orfeó...

06
gen.

Un any més arriben Els Pastorets, per tancar les festes de Nadal, de la mà de tota la joventut de la Companyia Teatral l’Artesana. Aquest any una cinquantena d’actors i actrius porten a escena una versió renovada i diferent dels Pastorets més tradicionals. 

Comparteix

Avisos

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2017 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).