La capital del Priorat

Falset és la capital administrativa del Priorat. Molt ben comunicat (a 30 minuts de Reus i 40 de Tarragona), és el municipi més poblat de la comarca (2.838 habitants) i, en conseqüència, el que compta amb un major número de comerços i serveis: Centre d’Assistència Primària (CAP), escola pública, institut, biblioteca, teatre, llar d’infants, camp de futbol, piscina, poliesportiu cobert, comissaria dels Mossos d’Esquadra, mercat setmanal...

De la mateixa manera, Falset compta amb un teixit associatiu potent, que fa que el poble sigui un bull permanent d’activitats culturals, socials i festives. L’escola de música, Ràdio Falset, la festa de l’Encamisada, l’Escola de futbol o la Cursa de muntanya Vila de Falset, són tan sols algunes bones mostres d’aquest vigor col·lectiu.

Tot plegat en un poble carregat d’Història, que té el seu origen en el castell del segle XII i que, entre d’altres coses, va ser el bressol de dues reines catalanes: Elionor de Prades, reina de Xipre i de Jerusalem, i Margarida de Prades, reina d'Aragó i última reina de la dinastia de Barcelona com a esposa de Martí l’Humà.

Per tant, passat, present i futur es donen cita a Falset, un poble on el món del vi, l’agricultura de qualitat i la relació amb l’entorn natural mai no han deixat de marcar-nos el camí.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset necessita cobrir un lloc de treball al Museu de Falset i comarca realizant tasques d'atenció al públic i dinamització i gestió de l'espai. Les persones interessades cal que estiguin inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades al SOC i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Prova de coneixement de la llengua catalana de nivell B, el dia 14 de novembre a les 10 hores.

Primer exercici el dia 16 de novembre a les 10:00 hores. 

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).