dilluns, 18 abril, 2016
El càsting per tal de trobar un drac, una princesa i un Sant Jordi s'amplia enguany al públic adult

El divendres 22 d’abril, la Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa celebra la IV Revetlla de Sant Jordi, la festa i celebració de les biblioteques públiques. Les 390 biblioteques públiques de Catalunya i bibliobusos estan convocats a participar i a liderar la Revetlla de Sant Jordi arreu del territori, tot implicant-hi col·laboradors diversos.

A la Biblioteca de Falset faran un càsting per tal de trobar un Drac, una princesa i un Sant Jordi. Hi haurà premis per als guanyadors, per als participants i enguany també es donaran premis als adults més atrevits que també vinguin disfressats. A partir de les 18.30h podran anar desfilant els participants. A més a més, comptaran amb l’actuació del grup Phil Oksera and the Grapevines.

La Revetlla de Sant Jordi s’ha consolidat com una convocatòria singular, en què les biblioteques s’omplen de propostes culturals per a tothom i fan una tarda festiva a l’entorn del llibre, la lectura i les biblioteques. S’hi subratlla l’excepcionalitat de l’esdeveniment, es diferencia de les programacions que s’ofereixen habitualment i s’estén aquesta celebració arreu del territori amb revetlles que estaran connectades amb el hashtag #revetllasantjordi.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.