dimarts, 12 desembre, 2017
El taller s’emmarca en el projecte “Mapa de ciutats somiades”, de l’editorial tarragonina “Piscina, un petit oceà”

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset acollirà el proper dimarts 19 de desembre, a les 18h, el taller d’il·lustració i creació literària “Mapa de ciutats somiades”. El taller s’emmarca en l’àlbum il·lustrat que està preparant l’editorial tarragonina “Piscina, un petit oceà”.

L’àlbum vol mostrar una reinterpretació de les ciutats de la demarcació de Tarragona a ulls dels infants, esdevenir una experiència interactiva on els petits prenguin la paraula, una eina en forma de llibre que permeti entendre la relació, percepció i necessitats dels més petits vers on viuen.

Pel que fa a Falset es durà a terme un taller gratuït a la biblioteca amb la finalitat d’entendre la percepció que els nens i nenes, de 6 a 10 anys, tenen del poble. D’aquesta manera, es pretén obtenir una radiografia de la relació que hi mantenen.

Els materials resultants d’aquest taller, així com de la resta que es faran a la demarcació, basaran el treball de l’escriptor i la il·lustradora encarregats del llibre.

El projecte “Mapa de ciutats somiades” està recolzat per la Diputació de Tarragona. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Per problemes tècnics la línia habitual de l'Ajuntament (977-830057) no funciona correctament, per contactar amb l'Ajuntament podeu trucar al telèfon 977-831886. Disculpeu les molèsties.

Termini de 20 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT.