dimecres, 14 març, 2018
Les sessions tractaran sobre tècniques d’estudi, emocions, motivació personal i autoestima

El nou Espai Jove de Falset acollirà properament quatre sessions formatives organitzades per l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament. La primera sessió, “Tècniques d’Estudi”, tindrà lloc aquest divendres 16 de març i tractarà sobre les bones pràctiques que poden ajudar els joves a millorar el seu rendiment acadèmic.

Ja al mes d’abril, el dia 20, es durà a terme la segona de les sessions programades. En aquest cas, i sota el títol “Jo sento, em sents?”, la formació versarà sobre les emocions, sobre com identificar-les i gestionar-les.

La tercera sessió, “Selfie”, abordarà el 4 de maig qüestions relatives a l’autoestima, l’autoconcepte i l’autoimatge dels joves.

Finalment, la darrera sessió, “Jo puc, tu pots?”, serà l’11 de maig i oferirà consells per incrementar la motivació personal.

L’organització d’aquestes sessions formatives s’emmarca en la necessitat de proporcionar als joves del municipi informació de contingut social, cultural i de l’àmbit de la salut.

Totes les sessions formatives són gratuïtes i tindran lloc al nou Espai Jove de Falset (pavelló poliesportiu) de 17 a 19 h. Per a més informació, els joves poden posar-se en contacte amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat (977 83 01 19; mvernet@priorat.cat) o amb l’Espai Jove de Falset (627 04 92 17; joventut@falset.org).

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset informa que la setmana del 16 al 23 de juny romandrà tancada al públic, ja que es duran a terme reformes al magatzem.

D'altra banda, a partir del dia 25 de juny, serà vigent l'Horari d'Estiu.
Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).