dimecres, 14 març, 2018
Les sessions tractaran sobre tècniques d’estudi, emocions, motivació personal i autoestima

El nou Espai Jove de Falset acollirà properament quatre sessions formatives organitzades per l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat i l’Ajuntament. La primera sessió, “Tècniques d’Estudi”, tindrà lloc aquest divendres 16 de març i tractarà sobre les bones pràctiques que poden ajudar els joves a millorar el seu rendiment acadèmic.

Ja al mes d’abril, el dia 20, es durà a terme la segona de les sessions programades. En aquest cas, i sota el títol “Jo sento, em sents?”, la formació versarà sobre les emocions, sobre com identificar-les i gestionar-les.

La tercera sessió, “Selfie”, abordarà el 4 de maig qüestions relatives a l’autoestima, l’autoconcepte i l’autoimatge dels joves.

Finalment, la darrera sessió, “Jo puc, tu pots?”, serà l’11 de maig i oferirà consells per incrementar la motivació personal.

L’organització d’aquestes sessions formatives s’emmarca en la necessitat de proporcionar als joves del municipi informació de contingut social, cultural i de l’àmbit de la salut.

Totes les sessions formatives són gratuïtes i tindran lloc al nou Espai Jove de Falset (pavelló poliesportiu) de 17 a 19 h. Per a més informació, els joves poden posar-se en contacte amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat (977 83 01 19; mvernet@priorat.cat) o amb l’Espai Jove de Falset (627 04 92 17; joventut@falset.org).

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Agenda

29
Mar
Xerrada: La gestió emocional, a càrrec de la psicòloga Rosa Barceló i amb l'Associació de dones de la Quartera. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, c. baix 41 de Falset.
30
Mar
Taller familiar: juguem amb la realitat augmentada, amb la col·laboració de Ma. Josep Clua. A la biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, c. baix 41 de Falset. Places limitades.