dilluns, 29 maig, 2017
Carlos Brull, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Falset, remarca que “són actuacions que esmenen mancances i problemàtiques i que, per tant, són necessàries en unes instal·lacions utilitzades a diari per molts usuaris”

Un cop adjudicat el projecte de millora del camp de futbol Nou Domènech Aragonès, l’Ajuntament de Falset té previst que les obres s’iniciïn a meitats del mes de juny.

D’aquesta manera, i com proposava el consistori, les actuacions coincideixen amb el final de temporada, un fet que minimitza l’impacte en l’activitat diària del club i l’escola de futbol.

Les obres de millora del Nou Domènech Aragonès comptem amb un pressupost de  155.585€ (Iva inclòs). Contemplen la construcció d’un nou edifici per ubicar-hi les dependències que manquen a la instal·lació actual, la pavimentació de l’àrea que rodeja el terreny de joc, la realització de les obres necessàries per connectar la xarxa de recollida d’aigua del camp i una actuació menor de remodelació del mòdul destinat actualment a serveis.

Carlos Brull, regidor d’Esports, remarca que “són actuacions que esmenen mancances i problemàtiques i que, per tant, són necessàries en unes instal·lacions utilitzades a diari per molts usuaris”.

Un equipament en bones condicions

A banda de les obres de millora necessàries que s’iniciaran en breu en aquesta instal·lació municipal, l’Ajuntament assumeix des de l’any passat les tasques de neteja i manteniment dels vestuaris i l’entorn del camp de futbol, amb l’objectiu que “estiguin en tot moment en bones condicions”, segons Brull. A més, també es va incrementar el control que es fa de l’ús de les instal·lacions, vetllant perquè no s’hi accedeixi sense autorització, un fet que constitueix una infracció i és motiu de sanció econòmica. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

31
maig
Nou projecte educatiu: La Taptana
08
jun
Escriu-me aviat