divendres, 10 agost, 2018
Es tracta d'una acció comercial emmaracada en la Llei de Barris

En el marc de la Llei de Barris i de les accions de promoció comercial que s’hi contemplen, l’Ajuntament de Falset ha repartit prop de 5.000 bosses per les botigues de Falset. Les bosses llueixen en una de les seves cares una il·luustració del poble, i en l’altra de dues persones comprant. Antoni Muntané, regidor de Promoció Econòmica de Falset, apunta que “cal aprofitar aquestes dates, en les quals el poble i la comarca del Priorat estan molt concorreguts, per contribuir a la bona feina dels comerços i perquè la gent que ens visita s’endugui un bon record de Falset”.

A banda d’aquesta iniciativa puntual, l’Ajuntament de Falset s’ha sumat els darrers anys a la campanya de promoció comercial Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, en la qual hi participen una trentena de poblacions d’arreu de Catalunya. De fet, Falset rebrà el dissabte 8 de setembre, coincidint amb el cap de setmana festiu de Santa Càndia, els guanyadors de la campanya de la resta de poblacions. Aquests seran obsequiats amb un detall gentilesa de l’Ajuntament i podran gaudir de tastos de vi i vermut al celler modernista de Falset i al campanar. A més, també seran convidats a dinar. Durant la tarda, podran viure els actes que s’han programat amb motiu de les festes en honor a la patrona de Falset.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.