dimecres, 13 gener, 2016
Escrit del regidor de Festes, Joan Coll, convidant els falsetans i falsetanes a viure intensament una de les festes més estimades

Veïns i veïnes de Falset,

De nou, s’acosta l’Encamisada! I a una festa com aquesta, de les nostres una de les més estimades, cal que li donem tota la importància que es mereix. És per aquest motiu que ens agradaria que tots els falsetans i falsetanes guarnissin els carrers per on circularà la rua perquè tots aquells i aquelles que aquests dies ens visitin puguin reconèixer el recorregut i perquè tots aquells i aquells que participen de l’Encamisada puguin gaudir més intensament del passeig pel nostre poble.

Com a Regidor de Festes, juntament amb el  Centre d’Estudis Falsetans, us vull demanar que en tots els balcons i finestres pengeu domassos i banderes. Penseu que no es tracta de la Festa Major, sinó de l’Encamisada i, per tant el que hem de treure al carrer són les senyeres, les banders de Falset...  I qui pugui també estaria bé que tragués llums per il·luminar el carrer, tal com es feia anys abans, un allargo i una llum costa ben poc però no els llums de Nadal! Feu memòria, segur que recordeu aquells balcons en els quals s’hi enganxava un focus o un parell de bombetes il·luminant el carrer!

Fem saber a la gent el recorregut de la nostra Encamisada! Embellim els nostres carrers! Participem tots i totes de la festa! I sobretot, poseu-vos la barretina o la gandaia i, faci fred o no, sortiu al carrer!

Us ho agraeixo per endavant.

Bona Encamisada a tothom!

Joan Coll
Regidor de Festes