dimarts, 20 desembre, 2016

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, han firmat un conveni de col•laboració pel finançament de les obres de condicionament i remodelació del mercat setmanal del poble.

Amb aquesta signatura, la Generalitat —a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— i l’Ajuntament de Falset expressen la voluntat compartida de fomentar i millorar l’oferta comercial local i promoure l’activitat econòmica del municipi. En aquest context, el CCAM col•labora en el projecte de condicionament del carrer Josep Campàs, i els terrenys destinats a acollir l’aparcament del mercat setmanal de la vila, actuació que revitalitzarà la zona, actuarà com a locomotora i millorarà l'accés al cor comercial de Falset. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.