dijous, 3 agost, 2017
Carlos Brull, regidor de Cultura, n’agraeix la col·laboració desinteressada i destaca que “és una arqueòloga i investigadora reputada i amb un ampli coneixement del territori, un fet que ens ajudarà a posar en valor el patrimoni i la cultura del nostre poble”

L'arqueòloga i investigadora Margarida Genera i Monells col·laborarà de manera altruista amb l’Institut de Cultura i Patrimoni de Falset. Així es recull en el conveni signat aquesta setmana a la seu de l’Ajuntament, conveni en virtut del qual la doctora Genera es compromet a aportar de manera desinteressada els seus coneixements d’arqueologia i sobre el territori. Cal tenir present que l’àmbit geogràfic del Priorat i voltants ha centrat les seves recerques des de fa més de 40 anys.

Margarida Genera s’encarregarà principalment de la recepció de la col·lecció de peces provinents del Centre d’Estudis Falsetans, a fi de fer-ne l’inventari i catalogació.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Falset, Carlos Brull, ha mostrat la seva satisfacció per la signatura del conveni, remarcant que “sumem a l’Institut un actiu molt valuós, una investigadora reputada en el seu àmbit i amb un ampli coneixement del territori”. Brull afegeix que Genera “ens aportarà els seus coneixements i ens ajudarà en aquesta important tasca de recepció de peces i inventari, una tasca amb la que contribuirem a posar en valor el patrimoni i la cultura del nostre poble”. D’altra banda, Brull també agraïa a Margarida Genera la generositat del seu gest voluntari a l’hora de col·laborar amb l’Institut de Cultura i Patrimoni de Falset.

Institut de Cultura i Patrimoni de Falset

L’Institut de Cultura i Patrimoni de Falset, constituït a finals del passat 2016, és un organisme autònom creat per l’Ajuntament amb la finalitat de catalogar, conservar i difondre els materials culturals provinents de la col·lecció del Centre d’Estudis Falsetans i crear un Museu de Falset i Comarca.

Més enllà d’aquest fet, l’objectiu últim de l’Institut de Cultura i Patrimoni de Falset ha de ser gestionar la política cultural del municipi, d’acord amb els objectius i les estratègies establerts en el Pla de Cultura.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Termini per a presentar instàncies fins al 23 de julilol de 2018 

Del 16 de juny al 12 de setembre

Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Dissabte tancat

Termini per a presentar instància fins al 30 de julilol de 2018.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).