dilluns, 30 gener, 2017
L’alcalde Jaume Domènech afirma que “amb el nou Pla Director ens proposem captar nous públics, augmentar el nombre de visitants i consolidar-lo com un centre de referència per descobrir l’oferta cultural i enològica del territori”

Ajuntament de Falset i Diputació de Tarragona han signat un conveni que permetrà la redacció d’un nou pla director per al Castell del Vi. En virtut d’aquest conveni, que han rubricat l’alcalde Jaume Domènech i el president Josep Poblet, la Diputació subvencionarà l’Ajuntament amb 18.000 € per poder dotar-se d’aquest pla.

Jaume Domènech, alcalde de Falset, creu que “és moment de revisar els objectius i l’estratègia d’aquest espai museístic que recorre la cultura del vi a la comarca del Priorat, ja que ha passat prou temps des de la seva inauguració l’any 2009”.

Domènech afirma que “amb el nou Pla Director ens proposem captar nous públics, augmentar el nombre de visitants i consolidar-lo com un centre de referència per descobrir l’oferta cultural i enològica del territori, on hi conviuen dues denominacions de prestigi, com són la DOQ Priorat i la DO Montsant”. L’alcalde apunta, a més, que “en el marc de l’estratègia de promoció turística de Falset, en la qual estem treballant i endegarem ben aviat, el Castell del Vi hi té un paper important”.

Per la seva part, des de la Diputació de Tarragona se subratlla la voluntat d’atendre, com és el cas de Falset i el Castell del Vi, aquells projectes i actuacions dels ajuntaments que tenen un interès singular i social, en bé dels seus habitants i del territori.