dilluns, 30 gener, 2017
L’alcalde Jaume Domènech afirma que “amb el nou Pla Director ens proposem captar nous públics, augmentar el nombre de visitants i consolidar-lo com un centre de referència per descobrir l’oferta cultural i enològica del territori”

Ajuntament de Falset i Diputació de Tarragona han signat un conveni que permetrà la redacció d’un nou pla director per al Castell del Vi. En virtut d’aquest conveni, que han rubricat l’alcalde Jaume Domènech i el president Josep Poblet, la Diputació subvencionarà l’Ajuntament amb 18.000 € per poder dotar-se d’aquest pla.

Jaume Domènech, alcalde de Falset, creu que “és moment de revisar els objectius i l’estratègia d’aquest espai museístic que recorre la cultura del vi a la comarca del Priorat, ja que ha passat prou temps des de la seva inauguració l’any 2009”.

Domènech afirma que “amb el nou Pla Director ens proposem captar nous públics, augmentar el nombre de visitants i consolidar-lo com un centre de referència per descobrir l’oferta cultural i enològica del territori, on hi conviuen dues denominacions de prestigi, com són la DOQ Priorat i la DO Montsant”. L’alcalde apunta, a més, que “en el marc de l’estratègia de promoció turística de Falset, en la qual estem treballant i endegarem ben aviat, el Castell del Vi hi té un paper important”.

Per la seva part, des de la Diputació de Tarragona se subratlla la voluntat d’atendre, com és el cas de Falset i el Castell del Vi, aquells projectes i actuacions dels ajuntaments que tenen un interès singular i social, en bé dels seus habitants i del territori.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.