dimecres, 11 gener, 2017
Les persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa solidària poden portar aliments a l’Ajuntament, aliments que es destinaran a 300 famílies, uns 1100 refugiats, dels camps de Derveni i Softex

L’Ajuntament de Falset col·labora aquests dies amb l’Operació Escalfor, una iniciativa solidària per recollir ajuda humanitària per als refugiats que es troben a Grècia. Fins al divendres 13 de gener, el consistori recollirà aliments per a l’organització Provocant la Pau, a fi que aquesta els faci arribar a dos camps de refugiats de l’àrea de Tessalònica. Els aliments que es demanen a les persones que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa són té, cafè soluble, sucre, oli, patates, alls i cebes. Els aliments es poden portar a l’Ajuntament de Falset en horari d’obertura, de 9 a 15h.

L’equip de voluntariat de Provocant la Pau s’encarregarà posteriorment de la preparació, enviament i distribució dels aliments recollits, que es destinaran als camps de Derveni i Softex. La iniciativa solidària beneficiarà prop de 300 famílies, un total de 1100 refugiats.

Provocant la Pau és una ONG fundada el 2005, que té per objecte la promoció de la pau, la solidaritat i la justícia social. Està especialitzada en infància, joventut i educació, amb projectes de cooperació al desenvolupament per a menors en greu risc d’exclusió social a Guatemala i Brasil, rehabilitació de nenes soldat a Sierra Leone, salut reproductiva i prevenció de la mutilació sexual femenina a Gàmbia, i treball humanitari en camps de refugiats, on a més d’afrontar les necessitats materials, promouen projectes educatius i culturals.