dijous, 23 febrer, 2017
L’objectiu és recaptar fons per ajudar els refugiats a través de l’ONG Pallassos Sense Fronteres

L’Ajuntament de Falset organitzarà els dies 25 i 26 de març un cap de setmana solidari per ajudar els refugiats. Els diners recaptats en les diverses activitats que es programaran es destinaran a Pallassos Sense Fronteres, una ONG d’ajuda humanitària que té per objectiu millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals.

És el segon any que l’Ajuntament de Falset organitza un cap de setmana solidari, després que el passat 2016 es recaptessin 7.784,85€ per ajudar el poble sirià a través de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats, l’ACNUR. Els fons recaptats van permetre fer arribar aliments i medecines al civils sirians que pateixen diàriament el conflicte armat.

Com en la primera edició, l’Ajuntament de Falset s’ha posat en contacte amb entitats, empreses, comerços i particulars, a fi que col·laborin amb el cap de setmana solidari del proper mes de març, ja sigui organitzant activitats, cedint productes per als lots que se sortejaran o aportant el seu gra de sorra durant aquells dies.

Tot i que encara s’està definint el detall del programa, ja és segur que es repetirà el sopar a l’absis del castell i que destacats protagonistes de la vida pública catalana seran presents a Falset per sumar-se a la iniciativa solidària. Qui no es perdrà la cita serà Tortell Poltrona, fundador i president de Pallassos Sense Fronteres, qui ja ha confirmat la seva participació i un petit espectacle durant el cap de setmana solidari.

Jaume Domènech, alcalde de Falset, espera que “els veïns, entitats, empreses i comerços del municipi tornin a bolcar-se en aquesta iniciativa”. “No dubto que es pot comptar amb la gent de Falset quan es tracta de col·laborar amb un bona causa”, afirma Domènech.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.