dijous, 23 febrer, 2017
L’objectiu és recaptar fons per ajudar els refugiats a través de l’ONG Pallassos Sense Fronteres

L’Ajuntament de Falset organitzarà els dies 25 i 26 de març un cap de setmana solidari per ajudar els refugiats. Els diners recaptats en les diverses activitats que es programaran es destinaran a Pallassos Sense Fronteres, una ONG d’ajuda humanitària que té per objectiu millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals.

És el segon any que l’Ajuntament de Falset organitza un cap de setmana solidari, després que el passat 2016 es recaptessin 7.784,85€ per ajudar el poble sirià a través de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats, l’ACNUR. Els fons recaptats van permetre fer arribar aliments i medecines al civils sirians que pateixen diàriament el conflicte armat.

Com en la primera edició, l’Ajuntament de Falset s’ha posat en contacte amb entitats, empreses, comerços i particulars, a fi que col·laborin amb el cap de setmana solidari del proper mes de març, ja sigui organitzant activitats, cedint productes per als lots que se sortejaran o aportant el seu gra de sorra durant aquells dies.

Tot i que encara s’està definint el detall del programa, ja és segur que es repetirà el sopar a l’absis del castell i que destacats protagonistes de la vida pública catalana seran presents a Falset per sumar-se a la iniciativa solidària. Qui no es perdrà la cita serà Tortell Poltrona, fundador i president de Pallassos Sense Fronteres, qui ja ha confirmat la seva participació i un petit espectacle durant el cap de setmana solidari.

Jaume Domènech, alcalde de Falset, espera que “els veïns, entitats, empreses i comerços del municipi tornin a bolcar-se en aquesta iniciativa”. “No dubto que es pot comptar amb la gent de Falset quan es tracta de col·laborar amb un bona causa”, afirma Domènech.