dijous, 29 desembre, 2016
En el Ple es proposarà l’aprovació del pressupost, i en la reunió de poble es farà balanç d’actuació realitzada i s’exposaran actuacions previstes per al 2017

L’Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 30 de desembre, a les 19h, un Ple municipal extraordinari que inclou dos punts a l’ordre del dia. El primer, una proposta de generació de crèdits per majors ingressos. El segon, el pressupost general per a l’exercici 2017.

En acabar el Ple hi ha prevista una reunió de poble. Serà la segona d’aquest 2016, donant compliment al propòsit de l’equip de govern de celebrar-ne dues cada any.

En aquesta reunió de poble s’hi farà balanç d’actuació realitzada i s’exposaran propostes relacionades amb la cultura, la mobilitat, la promoció, l’economia, l’arranjament d’espais i les millores en infraestructures i serveis previstes durant el 2017, entre altres. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.