dilluns, 9 setembre, 2019
L’Ajuntament els va preparar una intensa jornada lúdica i cultural al llarg de tot el dissabte

Coincidint amb les Festes de Santa Càndia, Falset va rebre el passat dissabte 7 de setembre els guanyadors de la resta de poblacions catalanes de la campanya “Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir”. L’Ajuntament els va preparar una intensa jornada lúdica i cultural que va començar al matí amb la rebuda institucional, va prosseguir amb una visita i tast de vins al celler modernista de Falset -considerat Catedral del Vi-, va continuar amb una visita històrica per Falset i va comptar també amb una visita i tast al campanar de l’Església de Santa Maria. Tot seguit, els assistents van ser convidats a dinar i, en acabar, van visitar el Castell de Falset, que acull el nou museu comarcal. Un cop finalitzada la visita, els guanyadors del premi que atorga l’Ajuntament van poder gaudir dels actes previstos amb motiu de les Festes de Santa Càndia.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!