dilluns, 21 desembre, 2015
Al tradicional Cagar el Tronc, la Cavalcada dels Reis Mags i els Pastorets s’hi sumaran un concert de gospel, contes en anglès per als més petits i una divertida Cursa de Sant Silvestre pels carrers del poble

Falset es prepara per viure el Nadal amb un seguit d’actes que es repartiran al llarg d’aquests dies de festa. Al tradicional Cagar el Tronc, la Cavalcada dels Reis Mags i els Pastorets s’hi sumaran un concert de gospel, contes en anglès per als més petits i una divertida Cursa de Sant Silvestre pels carrers del poble.

Els actes de Nadal s’iniciaran el dimecres 23 de desembre. Els més petits podran gaudir d’una hora del conte molt especial a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa amb l’activitat Story Time, contes en anglès a càrrec d’estudiants de la URV.

L’endemà, vigília de Nadal, serà el torn de Cagar el Tronc a la plaça de la Quartera. A més, a l’arbre que s’hi ha emplaçat tothom hi podrà penjar els seus desitjos.

El diumenge 27, The Gospel Viu Choir, integrat per més de seixanta cantants, pujarà a l’escenari de L’Artesana una proposta de música en directe amb la qual ha triomfat al Teatre Nacional de Catalunya.

El 31 de desembre, la Cursa de Sant Silvestre “Barretina & Gandaia” servirà per cloure d’una manera divertida l’any 2015. Hi haurà premis per a la millor disfressa individual infantil, la millor disfressa individual d'adult, la millor disfressa de grup infantil i la millor disfressa de grup d'adults. A més, els qui portin barretina o gandaia gaudiran d’un descompte en la inscripció de la cursa.

El 2 de gener serà moment de rebre el Patge Reial, que recollirà les cartes dels infants per entregar-les a Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient.

L’endemà, 3 de gener, L’Artesana es vestirà de gala per acollir les dues representacions del Pastorets. Enguany se celebren el 75è aniversari dels pastorets de Falset, el 25è aniversari dels Pastorets Joves de Falset, el 15è aniversari del Grup de Teatre L'Artesana i el centenari dels Pastorets de Folch i Torres. De fet, en motiu d’aquestes efemèrides, al vestíbul del teatre s’hi pot visitar una exposició commemorativa.

Per últim, la cavalcada pel poble de Ses Majestats el Reis Mags de l’Orient, que arribaran a Falset el vespre del dia 5 de gener, posarà el punt final a les Festes de Nadal.

Per a més informació de tots aquests actes es pot consultar l’agenda del web de l’Ajuntament de Falset.