dijous, 22 febrer, 2018
L’acte està previst demà divendres a la tarda (23 de febrer) amb la implicació de grups i artistes locals

El nou Espai Jove de Falset, situat al pavelló poliesportiu, viurà demà a la tarda la seva inauguració oficial després que obrís al públic el passat dia 14. A grans trets, es tracta d’un espai que persegueix la cohesió i, sobretot, la participació i mobilització juvenil. Adreçat als joves d’entre 12 i 29 anys, l’horari d’obertura establert és de dimarts a divendres de les 16.30 a les 20.30. 

La inauguració de demà divendres comptarà amb les actuacions del grup musical local Lost i de Llopis, un jove màgic de Falset. L’acte ja ha estat concebut de mutu acord amb els joves del poble, de la mateixa manera que es vol dissenyar la programació. “No té sentit fer un espai jove sense que els joves en siguin el seu motor. La idea no és tan sols animar-los a participar de les activitats que es programen, sinó també que participin plenament en el seu disseny i organització”, explica la regidora de Joventut, Comunicació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Falset, Núria Borja.

Entre les activitats que ja s’han posat damunt la taula per a properes dates –tot i que encara s’han d’acabar de detetrminar– hi ha l’organització d’un “scape room” a l'absis del Castell, la celebració d’un taller de tècniques d’estudi, un campionat de Clash Royale, un campionat de Play i una marató de Bola de Drac. La corrdinació de tot plegat recau en un tècnic de joventut, contractat a través del programa de contractació en pràctiques del programa Garantia Juvenil. 

L’Ajuntament creu fermament en la necessitat d’un espai d’aquestes característiques, ja que “és evident que al nostre poble hi falta un local d’oci i d’activitats per al jovent, però que alhora els permeti accedir a determinada informació de contingut social, cultural, de l’àmbit de la salut, etcètera”, afegeix Núria Borja.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset informa que la setmana del 16 al 23 de juny romandrà tancada al públic, ja que es duran a terme reformes al magatzem.

D'altra banda, a partir del dia 25 de juny, serà vigent l'Horari d'Estiu.
Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).