dijous, 22 febrer, 2018
L’acte està previst demà divendres a la tarda (23 de febrer) amb la implicació de grups i artistes locals

El nou Espai Jove de Falset, situat al pavelló poliesportiu, viurà demà a la tarda la seva inauguració oficial després que obrís al públic el passat dia 14. A grans trets, es tracta d’un espai que persegueix la cohesió i, sobretot, la participació i mobilització juvenil. Adreçat als joves d’entre 12 i 29 anys, l’horari d’obertura establert és de dimarts a divendres de les 16.30 a les 20.30. 

La inauguració de demà divendres comptarà amb les actuacions del grup musical local Lost i de Llopis, un jove màgic de Falset. L’acte ja ha estat concebut de mutu acord amb els joves del poble, de la mateixa manera que es vol dissenyar la programació. “No té sentit fer un espai jove sense que els joves en siguin el seu motor. La idea no és tan sols animar-los a participar de les activitats que es programen, sinó també que participin plenament en el seu disseny i organització”, explica la regidora de Joventut, Comunicació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Falset, Núria Borja.

Entre les activitats que ja s’han posat damunt la taula per a properes dates –tot i que encara s’han d’acabar de detetrminar– hi ha l’organització d’un “scape room” a l'absis del Castell, la celebració d’un taller de tècniques d’estudi, un campionat de Clash Royale, un campionat de Play i una marató de Bola de Drac. La corrdinació de tot plegat recau en un tècnic de joventut, contractat a través del programa de contractació en pràctiques del programa Garantia Juvenil. 

L’Ajuntament creu fermament en la necessitat d’un espai d’aquestes característiques, ja que “és evident que al nostre poble hi falta un local d’oci i d’activitats per al jovent, però que alhora els permeti accedir a determinada informació de contingut social, cultural, de l’àmbit de la salut, etcètera”, afegeix Núria Borja.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Agenda

29
Mar
Xerrada: La gestió emocional, a càrrec de la psicòloga Rosa Barceló i amb l'Associació de dones de la Quartera. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, c. baix 41 de Falset.
30
Mar
Taller familiar: juguem amb la realitat augmentada, amb la col·laboració de Ma. Josep Clua. A la biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, c. baix 41 de Falset. Places limitades.