dilluns, 27 novembre, 2017
La restauració de Cal Pàmies es converteix en un important projecte del Pla de barris

L’Ajuntament de Falset, reunit en sessió plenària, ha aprovat una modificació dels crèdits relatius al pressupost de 2017 amb la idea de comptar amb el finançament necessari per escometre alguns projectes, entre els quals destaca la restauració de l’edifici de Cal Pàmies per convertir-lo en l’Escola de música.

Aquest és un dels projectes que l’Ajuntament ha decidit incorporar a les diverses obres del Pla de barris que s’han d’executar durant els propers mesos. La modificació aprovada divendres permet destinar 399.950 euros a la restauració de Cal Pàmies, situada al costat mateix de la Biblioteca.

Inicialment, el Pla de Barris municipal preveia enderrocament d’aquest edifici. No obstant això, finalment, l’Ajuntament va decidir fa uns mesos mantenir-lo en peu i reformar-lo per tal que aculli, en un futur, l’Escola de música. La decisió es fonamenta en el fet que l’edifici de Cal Pàmies està protegit com a Bé d’Interès Urbà, cosa que obliga a mantenir en peu la seva estructura.

Pel que fa al termini d’inici i execució de les obres, la previsió municipal passa per què la restauració de l’edifici comenci les properes setmanes, amb l’objectiu que  l’obra estigui finalitzada i certificats abans del 30 de juny de l’any que ve. 

Altres projectes que es beneficiaran d’aquest modificació de crèdit del ple municipal són diverses mesures d’eficiència energètica i la creació de la imatge corporativa del futur museu local, que s’implantarà en una part del recinte museístic del castell.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Lloc: la Sénia del Padró Més informació: Ajuntament de Falset

Prova de coneixement de la llengua catalana de nivell B, el dia 14 de novembre a les 10 hores.

Primer exercici el dia 16 de novembre a les 10:00 hores. 

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).