dilluns, 15 maig, 2017
Les propostes, fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Falset amb el festival, tindran lloc dissabte 20 de maig, a partir de les 19h, a la plaça del Castell

Per primer cop, el Festival Tarraco Viva ha programat una recreació històrica al Priorat. Concretament, la plaça del Castell de Falset acollirà aquest dissabte 20 de maig, a les 19h, una recreació centrada en la lluita de gladiadors, un dels aspectes més característics de la cultura romana.

El grup Tarraco Lvdvs posarà en escena i contextualitzarà el sentit i la pràctica dels gladiadors romans, sovint mal interpretats pel món del cinema i la literatura contemporània. I és que, per als romans, el món dels gladiadors tenia molt a veure amb els seus valors i creences més profundes, mentre que el cinema i la literatura només n’han mostrat el seu vessant més cruel i inhumà.

En acabar la recreació històrica, a les 20h, serà el torn per a l’espectacle musical Fabula Amoris, que explicarà la història de Psique i Eros, protagonistes d’una de les històries més belles de la mitologia clàssica. El públic podrà gaudir dels sons de diferents instruments reconstruïts de l’època romana i divertir-se amb les melodies que els oferiran els músics del grup i les danses dels ballarins que acompanyaran en tot moment el concert.

Carlos Brull, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Falset, destaca que “la col·laboració del consistori amb el festival ens permet seguir enriquint la proposta cultural del poble amb esdeveniments molt interessants i de gran qualitat, en aquest cas, amb l’aval d’un festival de referència al nostre país com és Tarraco Viva”.

Tant la recreació històrica de la lluita de gladiadors com l’espectacle musical Fabula Amoris que es podran veure dissabte a Falset són lliures i gratuïts. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Per problemes tècnics la línia habitual de l'Ajuntament (977-830057) no funciona correctament, per contactar amb l'Ajuntament podeu trucar al telèfon 977-831886. Disculpeu les molèsties.

Termini de 20 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT.