A Priorat Natur som elaboradors de productes artesans de la comarca. Visita la nostra botiga de Falset on podràs realitzar un tast d’olis guiat i degustar i descobrir tot el que elaborem: oli verge extra, fruits secs, melmelades, olives, vermut artesà,….També hi trobaràs una gran selecció de vins DOQPriorat i DOMontsant, formatges artesans i artesania local.

En Priorat Natur somos elaboradores de productos artesanos de la comarca. Visita nuestra tienda en Falset donde podrás realizar una cata de aceite guiada y degustar y descubrir todo lo que elaboramos: aceite virgen extra, frutos secos, mermeladas, aceitunas, vermut artesano… También encontrarás una gran selección de vinos DOQPriorat y DOMontsant, quesos artesanos y artesanía local.

In Priorat Natur we are producers of traditional local products. Visit out shop on Falset in which you can do an olive oil guided tasting and also you can taste and discover all that we elaborate: oil, dried fruits, jams, olives, vermouth... And also you can find a varied selection of DOQPriorat and DOMontsant wines, local cheese and local handicraft.

Horari: 

De dilluns a dissabte: de 10.00 h a 20.00 h
Diumenges i festius: de 10.00 h a 14.00 h

Carrer Miquel Barceló, 20.
977830885

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.