A Priorat Natur som elaboradors de productes artesans de la comarca. Visita la nostra botiga de Falset on podràs realitzar un tast d’olis guiat i degustar i descobrir tot el que elaborem: oli verge extra, fruits secs, melmelades, olives, vermut artesà,….També hi trobaràs una gran selecció de vins DOQPriorat i DOMontsant, formatges artesans i artesania local.

En Priorat Natur somos elaboradores de productos artesanos de la comarca. Visita nuestra tienda en Falset donde podrás realizar una cata de aceite guiada y degustar y descubrir todo lo que elaboramos: aceite virgen extra, frutos secos, mermeladas, aceitunas, vermut artesano… También encontrarás una gran selección de vinos DOQPriorat y DOMontsant, quesos artesanos y artesanía local.

In Priorat Natur we are producers of traditional local products. Visit out shop on Falset in which you can do an olive oil guided tasting and also you can taste and discover all that we elaborate: oil, dried fruits, jams, olives, vermouth... And also you can find a varied selection of DOQPriorat and DOMontsant wines, local cheese and local handicraft.

Horari: 

De dilluns a dissabte: de 10.00 h a 20.00 h
Diumenges i festius: de 10.00 h a 14.00 h

Carrer Miquel Barceló, 20.
977830885

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.