dissabte, 8 desembre, 2018 - 20:00

El contingut i l'estètica musical-artística del seu espectacle representen una original aposta des de l'austeritat, per una ortodòxia contemporània que reivindica alhora el classicisme i la creativitat. Amb una acurada selecció de les més belles i commovedores lletres populars, aquest concert recull -sota el filtre sonor de la subtilesa i l'elegància melòdica que caracteritzen a Mayte Martín-, obres mestres del repertori flamenc clàssic pràcticament en desús; cants preciosos que mai abans s'havien escoltat en veus contemporànies. És un delicat treball de reconstrucció i recreació que revitalitza l'antic potenciant la seva infinita bellesa i respectant profundament tota la seva essència. Un concert molt especial emmarcat dins la segona edició del Festival Músiques de Terrer.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.