dissabte, 8 desembre, 2018 - 20:00

El contingut i l'estètica musical-artística del seu espectacle representen una original aposta des de l'austeritat, per una ortodòxia contemporània que reivindica alhora el classicisme i la creativitat. Amb una acurada selecció de les més belles i commovedores lletres populars, aquest concert recull -sota el filtre sonor de la subtilesa i l'elegància melòdica que caracteritzen a Mayte Martín-, obres mestres del repertori flamenc clàssic pràcticament en desús; cants preciosos que mai abans s'havien escoltat en veus contemporànies. És un delicat treball de reconstrucció i recreació que revitalitza l'antic potenciant la seva infinita bellesa i respectant profundament tota la seva essència. Un concert molt especial emmarcat dins la segona edició del Festival Músiques de Terrer.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.