diumenge, 24 febrer, 2019 - 18:00

Ralph destrueix internet surt dels recreatius i s’endinsa en el món inexplorat i emocionant d’internet. Veurem si sobreviu al poder demolidor de Ralph. Aquesta vegada el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz hauran de jugar-s’ho tot viatjant per la xarxa en busca d’una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, Ralph i Vanellope dependran dels ciutadans d’internet, els anomenats “ciutanets” perquè els ajudin en aquest perillós món que és la xarxa i en el qual, per mala sort, hi viu el malèfic empresari d’internet Yesss.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.