diumenge, 24 febrer, 2019 - 18:00

Ralph destrueix internet surt dels recreatius i s’endinsa en el món inexplorat i emocionant d’internet. Veurem si sobreviu al poder demolidor de Ralph. Aquesta vegada el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz hauran de jugar-s’ho tot viatjant per la xarxa en busca d’una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, Ralph i Vanellope dependran dels ciutadans d’internet, els anomenats “ciutanets” perquè els ajudin en aquest perillós món que és la xarxa i en el qual, per mala sort, hi viu el malèfic empresari d’internet Yesss.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.