dimecres, 15 juny, 2022
Els clients i els mateixos comerços optaran als premis i experiències que ofereixen la trentena de municipis adherits a la campanya, entre els quals Falset

Falset s'ha sumat un any més a la campanya "Compra i descobreix Catalunya", una campanya de dinamització comercial i territorial que impulsada per la Xarxa de Barris Antics, amb projectes que aglutinen una trentena de municipis. L'objectiu és donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat.

En aquesta ocasió, són una seixantena els comerços de Falset adherits a la iniciativa. En aquests comerços, i al llarg de tot el mes de juny, els clients trobaran les butlletes de participació, que hauran d'omplir per optar als premis que atorguen la resta de municipis participants.

A banda d'aquest sistema de participació, enguany es posa en marxa per primer cop, gràcies a l'ajut de la Diputació de Barcelona, una butlleta digital que afavorirà la reducció del consum de paper i amb la qual s'espera augmentar la participació de la gent més jove. En aquest cas, els participants només hauran d'omplir un formulari amb les dades personals, a través del portal web participa.xarxabarris.cat, adjuntant-hi una fotografia del tiquet de compra que servirà per validar la correcta participació.

A banda dels clients, la campanya "Compra i descobreix Catalunya" també premiarà la fidelitat dels establiments adherits, ja que se sortejaran experiències entre els comerciants. En total, es premiaran a 33 comerciants, un de cada municipi organitzador.

El sorteig d'aquestes experiències, així com les que s'atorgaran entre els clients participants, es durà a terme el mes de juliol.