dimarts, 20 setembre, 2022
La 21a temporada, que compta amb propostes de teatre, música i cinema, suposa el tret de sortida a la celebració del 20è aniversari de L’Artesana

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Falset ha presentat la programació de tardor del teatre L’Artesana, una programació que compta amb una dotzena de propostes culturals de tota mena i per a tots els públics. A més, aquesta nova temporada, la 21a, serveix també per donar el tret de sortida a l’any del 20è aniversari del teatre municipal. L’efemèride se celebrarà amb una festa molt especial al mes de març de l’any vinent.

Pel que fa a la variada programació d’aquesta tardor, hi serà present la música, amb els concerts de Rita Payés, en el marc del Festival Terrer (9 de desembre); X-Tramp, amb un tribut a Supertramp (22 d’octubre), i l’associació musical Vila de Falset, amb motiu de la Festa de Santa Cecília (19 de novembre, al pavelló) i per Sant Esteve (26 de desembre).

Tampoc hi faltarà el teatre, amb la companyia local L’Artesana i la seva adaptació de ‘Campanades de boda’, basada en la comèdia de La Cubana (26 de novembre). A aquesta, s’hi sumarà una proposta per als més menuts, ’Embolic a la granja’, a càrrec de la companyia La Baldufa (2 d’octubre).

Pel que fa al cinema, es projectaran les estrenes de ‘La vida padre’ (16 d’octubre), ‘Tadeu Jones 3 La taula maragda’’ (6 de novembre) i ‘Lilo. El meu amic el cocodril’ (11 de desembre). També les propostes del festival Most de cinema del vi i el cava (23 i 27 de novembre) i ‘Màrtius 2021’, una comèdia d’embolics marçalenca (29 d’octubre).

A banda de totes aquestes propostes, la programació de tardor comptarà també la gala benèfica de La Marató de TV3, organitzada per l’associació de dones La Quartera (18 de desembre).

Totes les entrades anticipades per a les diverses propostes de la programació de tardor es posaran a la venda la setmana vinent a l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic.