dimecres, 7 setembre, 2022
La prova que compta amb dos circuits, de 13 i 26 quilòmetres, ha tancat les inscripcions per internet amb prop de 340 corredors, exhaurint gairebé la totalitat de les places disponibles

La Cursa de Muntanya de Falset arriba el matí d'aquest diumenge 11 de setembre a la seva 15a edició. La prova comptarà un any més amb 2 circuits, tots dos amb sortida i arribada al pavelló poliesportiu,  a partir de les 8 h.

El primer circuit, de 13 quilòmetres i més de 500 metres de desnivell positiu acumulat, transcorrerà, entre altres, per senders de Sant Gregori, Sant Cristòfol, el Coll de l'Eudalda i el camí vell de La Torre de Fontaubella. El segon, de 26 quilòmetres i uns 1340 metres de desnivell positiu acumulat, portarà els corredors per llocs tan emblemàtics com la Mola de Colldejou i la Serra de Llaberia. El tret de sortida de la cursa de 26 quilòmetres serà a les 8 h, mentre que la cursa de 13 quilòmetres s’iniciarà a les 8.30 h.

La Cursa de Muntanya de Falset ha tancat aquest dimecres les inscripcions per internet amb prop de 340 corredors i corredores, entre les dues proves. Amb tot, i donat que el límit de participants és de 350, les persones interessades en córrer la cursa poden contactar amb l’organització i consultar si encara hi ha alguna plaça disponible.

La Cursa de Muntanya de Falset forma part del Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona. És organitzada per l'Ajuntament de Falset i un valuós equip de voluntaris, amb l'objectiu que els corredors i corredores gaudeixin d'una prova esportiva de qualitat i els magnífics paisatges que ofereixen els senders de Falset i el Priorat.

Per a contactar amb l’organització o trobar més informació sobre els recorreguts, els premis i el reglament, es pot consultar el web de la Cursa de Muntanya de Falset (http://www.cursadefalset.net/), així com els perfils socials de la prova en les diferents xarxes.