divendres, 15 juliol, 2022
La renovació de les instal·lacions, més modernes, sostenibles i eficients, ha estat un dels projectes inclosos en Pla d'Acció Municipal (PAM), amb un pressupost de 385 mil euros

L'Ajuntament de Falset inaugura oficialment aquest diumenge 17 de juliol, a les 20 h, la reforma de la piscina municipal. La inauguració comptarà entre altres amb la presència de Marta Blanch, diputada de la Diputació de Tarragona; Carlos Brull, alcalde de Falset; Josep Rull, regidor d’Urbanisme, i Pere Campàs, regidor del consistori l'any 1969, any en què es va construir aquest equipament.

Les instal·lacions de la piscina, en funcionament des del passat mes de juny, han estat totalment renovades. Entre les millores destaquen la reducció de la fondària de la piscina gran, el condicionament de la piscina petita i l'arranjament de tota l'àrea que les rodeja, àrea destinada a solàrium. A tot això cal sumar-hi, com apunta el regidor Josep Rull, “la renovació completa de la maquinària i el sistema de filtratge”.

En aquest sentit, l'alcalde Carlos Brull subratlla que “ja podem gaudir d’unes instal·lacions modernes i sostenibles en un equipament que, construït fa més de cinquanta anys, havia quedat obsolet i en el qual urgia una reforma de gran abast com la que s'ha dut a terme".

La renovació de la piscina municipal ha estat un dels projectes per als quals l’Ajuntament de Falset va sol·licitar subvenció al Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. En concret, la Diputació ha subvencionat la meitat dels 385 mil euros del projecte.

Augment d’usuaris a la nova piscina

L’estrena de les noves instal·lacions de la piscina municipal de Falset ha anat acompanyada d’un increment del nombre d’usuaris respecte a l’any 2021. En el cas dels abonaments de temporada (amb dades del 12 juliol), l’augment és superior al 30%, el que representa un centenar de carnets més que ara fa un any. També ha anat a l’alça el nombre d’usuaris que ha optat per packs que combinen l’abonament de temporada amb activitats lúdiques i esportives a la piscina. En aquest cas, ja s’han superat els 100 packs venuts, un augment del 40% respecte a 2021.