dijous, 31 març, 2022
L’àrea compta amb tretze places i s’ubica entre el carrer Cèsar Martinell i el celler cooperatiu

Falset inaugura aquest dissabte la nova àrea d’autocaravanes, àrea que compta amb tretze places, una de les quals reservada a usuaris amb mobilitat reduïda. La nova àrea, que s'ubica entre el carrer Cèsar Martinell i el celler cooperatiu, disposa de servei de descàrrega d'aigües residuals, punts de recollida de les diferents seccions de deixalles, plafons informatius i servei de wifi. L'accés dels vehicles es realitza des del carrer Cèsar Martinell i la sortida és per l'avinguda Generalitat.

Aquest equipament és una de les accions que l'equip de govern del consistori havia fixat entre els objectius d'aquesta legislatura. En paraules de l'alcalde, Carlos Brull, "Falset i el Priorat són destins apreciats pel turista d'autocaravanes i prova d'això és que, tot i no tenir una àrea com la que ara inaugurem, cada cap de setmana en podíem veure estacionades en els aparcaments del municipi". "El que fem és donar resposta a una necessitat, alhora que potenciem turísticament Falset i el situem com a epicentre per descobrir la comarca entre aquest perfil de turista, oferint-li una àrea amb els serveis que necessita", apunta Brull.

La nova àrea d’autocaravanes, que ha comptat amb un pressupost de 77.000 € (65% subvencionat pel projecte Leader), també es valora des del consistori com una acció per diversificar el turisme i desestacionar-lo. L’alcalde recorda que “els usuaris d'autocaravanes no només viatgen per Setmana Santa o durant l'estiu, sinó que acostumen a fer-ho sovint en temporada baixa i caps de setmana de tot l'any, èpoques en les quals no hi sol haver molt turisme”.

La inauguració de la nova àrea d’autocaravanes, aquest dissabte al migdia, comptarà la presència del director territorial d’Agricultura a Tarragona, Àngel Xifré, i dels presidents de l’Associació Catalana d’Autocaravanistes i la Plataforma Autocaravanas Autónoma (PACA).