dimarts, 6 setembre, 2022
El servei, que es prestarà un cop al mes, permet reforçar la recollida d'alguns residus domèstics que no es recullen habitualment amb el servei porta per porta

A partir del dissabte 10 de setembre, i un cop al mes, els veïns de Falset podran fer ús d’una deixalleria mòbil, que reforça el servei de recollida d'alguns residus domèstics que no es recullen habitualment amb el servei porta per porta.

Més concretament, la deixalleria mòbil prestarà el servei a Falset els dies 10 de setembre, 11 d'octubre, 11 de novembre i 13 de desembre. En tots els casos, la deixalleria s'ubicarà a la zona de l'antic camp de futbol i atendrà de les 12 a les 18 h. En aquest horari, de 14 a 16 h, també es preveu que els operaris puguin oferir un servei d'educació i orientació ambiental a persones interessades. En cas d’alteració d’aquests dies i horaris preestablerts, els canvis es comunicaran degudament.

Els veïns i veïnes de Falset podran dur a la deixalleria mòbil els següents tipus de residus: olis minerals, olis vegetals, aparells informàtics, CD i DVD, bateries, radiografies, sòlids pastosos, àcids, petites bombones de butà, cosmètics, piles, dissolvents, mobles petits, extintors, cartutxos de tòner, petites fustes, envasos buits contaminants, petits electrodomèstics, bombetes i fluorescents, petita ferralla i cables elèctrics.

La deixalleria mòbil és un servei prestat pel Consorci per a la Gestió de Residus Municipals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta.