dimarts, 23 juliol, 2019
Actuacions de millora en dos camins de Falset
L’Ajuntament de Falset ha executat les tasques de desbrossament del camí de les Esplanes i ha col·laborat amb els veïns en la pavimentació d’un tram del camí dels Masos

Aquest mes de juliol s’ha procedit al condicionament de dos camins de Falset. D’una banda, l’Ajuntament de Falset ha dut a terme el desbrossament dels vorals i el barranc del camí de les Esplanes, un dels camins més transitats de la població, ja que la zona concentra un bon nombre de masies i finques. L’actuació s’ha executat al llarg de tot el camí, que passa per davant del cementiri i connecta amb la carretera de Bellmunt del Priorat.

D’altra banda, també s’ha dut a terme la pavimentació d’un tram del camí dels Masos, concretament a partir del Barranc de l’Olla i en direcció a la carena. En l’actuació en aquesta zona, en la qual s’hi troben diversos cellers i masies, l’Ajuntament ha col·laborat amb els veïns aportant material per poder executar la tasca de pavimentació.

Amb aquestes dues actuacions executades, l’Ajuntament de Falset no descarta poder dur a terme altres tasques de millora en camins municipals abans d’acabar l’any. Com afirma el regidor de Governació, Antoni Muntané, “el camí dels Fontanals és un altre dels camins de Falset que registra força trànsit, i som conscients que cal fer-hi treballs de condicionament”. “Esperem poder-nos-hi posar abans de 2020”, apunta Muntané.

Actuacions de millora en dos camins de Falset
Actuacions de millora en dos camins de Falset
Actuacions de millora en dos camins de Falset