28
nov.

Vignes dans le rouge segueix a un grup d’homes i de dones en el seu dia a dia, per revelar-nos un sector totalment desconnectat de la realitat econòmica, social i climàtica actuals. Una decisió presa a curt termini després de la crisi de la fil·loxera fa 120 anys va portar a la...

29
nov.

Els quatre músics de Xiula, després de tant viatjar pel món, decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres. Un viatge que no deixa de ser la metàfora...

06
des.

El 2015 al cantant Pau Donés de Jarabe de Palo li diagnostiquen un càncer contra el qual lluita durant 5 anys. Vint dies abans de morir crida al seu amic Jordi Évole des de l'hospital. D'aquesta darrera trobada en sorgeix aquest documental.

Preu: 6 €. Totes les entrades es vendran de...

13
des.

Tornen els trolls, aquests éssers encantadors amb pentinats de punta i de colors, que canten, ballen i s'ho passen d'allò més bé. En aquesta ocasió, Poppy, la líder dels trolls, descobrirà al costat dels seus amics que hi ha molts altres tipus de música a part del Pop.

Preu: 6 €. Totes...

20
des.

Organitzada per l'Associació de Dones La Quartera, la Gala Benèfica de la Marató de TV3 comptara amb actuacions i sortejos per recaptar diners per lluitar contra la Covid-19.

Preu: 10 €. Totes les entrades es vendran de manera anticipada a l'Ajuntament de Falset, de dilluns a divendres,...

27
des.

La Soul Machine celebrà el seu 20è aniversari amb l'espectacle "20 anys de soul".

Preu: 12 €. Totes les entrades es vendran de manera anticipada a l'Ajuntament de Falset, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

03
gen.

Concert d'any nou amb PriorArt Ensemble.

Preu: 12 €. Totes les entrades es vendran de manera anticipada a l'Ajuntament de Falset, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.