diumenge, 6 març, 2016 - 09:30

Activitats per recaptar fons per ajudar els civils sirians que no han pogut fugir de la guerra.

  • A les 9:30 h. Sortida de la Caminada popular des de la plaça de l'Artesana. Preu: 3€. La caminada popular comptarà amb dos recorreguts, un de 5,5 Km i l'altre de 7,5 Km, que recorreran els paratges del Coll de l'Eudalda i el Coll de l'Euldada, Sant Gregori i Sant Cristòfol. Us podeu inscriure a la caminada a l'Ajuntament i a la Biblioteca, o el mateix dia 6 a partir de les 8 del matí a la plaça de l'Artesana.
  • A les 12 h. Vine a fer el Vermut mentre gaudeixes d'un gran partit de futbol al Nou Camp Domènech-Aragonès. 

També pots fer la teva aportació participant al Sorteig de lots que trobaràs en diferents establiments del poble i comprant el Vi solidari que es vendrà durant les activitats del cap de setmana.

Per a més informació contacteu amb l'ajuntament al 977 83 00 57 o a aj.falset@altanet.org.

Documents adjunts: 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.