dissabte, 5 març, 2016 -
17:00 a 23:45

Activitats per recaptar fons per ajudar els civils sirians que no han pogut fugir de la guerra.

  • A les 17 h. Xocalatada popular i Tallers infantils a la plaça de la Quartera. Cal que porteu el got, la cullera, la gana i les ganes de passar-ho molt bé. Preu: 3€.
  • A les 19 h. Tertúlia al teatre L'Artesana. Hi participaran Xavier Bru de Sala, Carles Campuzano, Miquel Puig i Jordi Soldevila. Moderarà la tertúlia la periodista Núria Solé. La tertúlia es podrà escoltar també per Ràdio Falset.
  • A les 21:30 h. Sopar Solidari a l'Absis del Castell, amb la companyia del periodista Antoni Bassas i l'actuació del guitarrista falsetà José Luis Garrido. Preu: 20€. Si voleu apuntar-vos al sopar solidari, podeu fer-ho a l'Ajuntament de Falset.

També pots fer la teva aportació participant al Sorteig de lots que trobaràs en diferents establiments del poble i comprant el Vi solidari que es vendrà durant les activitats del cap de setmana.

Per a més informació contacteu amb l'ajuntament al 977 83 00 57 o a aj.falset@altanet.org.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.