dissabte, 5 març, 2016 -
17:00 a 23:45

Activitats per recaptar fons per ajudar els civils sirians que no han pogut fugir de la guerra.

  • A les 17 h. Xocalatada popular i Tallers infantils a la plaça de la Quartera. Cal que porteu el got, la cullera, la gana i les ganes de passar-ho molt bé. Preu: 3€.
  • A les 19 h. Tertúlia al teatre L'Artesana. Hi participaran Xavier Bru de Sala, Carles Campuzano, Miquel Puig i Jordi Soldevila. Moderarà la tertúlia la periodista Núria Solé. La tertúlia es podrà escoltar també per Ràdio Falset.
  • A les 21:30 h. Sopar Solidari a l'Absis del Castell, amb la companyia del periodista Antoni Bassas i l'actuació del guitarrista falsetà José Luis Garrido. Preu: 20€. Si voleu apuntar-vos al sopar solidari, podeu fer-ho a l'Ajuntament de Falset.

També pots fer la teva aportació participant al Sorteig de lots que trobaràs en diferents establiments del poble i comprant el Vi solidari que es vendrà durant les activitats del cap de setmana.

Per a més informació contacteu amb l'ajuntament al 977 83 00 57 o a aj.falset@altanet.org.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jun
ATENCIÓ; La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, romandrà tancada del dia 17 fins el 22 de juny per organitzar el magatzem.