dimarts, 19 octubre, 2021
L’exposició, fruit de la col·laboració amb l’Arxiu Morató Aragonès, es pot visitar fins al 7 de novembre

El Castell de Falset-Museu Comarcal ha programat per a aquest dissabte 23 d’octubre dues activitats emmarcades en l’exposició “Els paisatges de l’art”, que es pot visitar fins al 7 de novembre.

dilluns, 18 octubre, 2021
Organitzat per l’Ajuntament del Falset, el SIAD del Priorat i l’Associació de Dones la Quartera, té per objectiu donar protagonisme a la figura de la dona al llarg de l’any

L’Ajuntament del Falset, el SIAD del Priorat i l’Associació de Dones la Quartera han programat el cicle “Dones de tardor”, que es perllongarà fins al 10 de desembre.

dimarts, 5 octubre, 2021
La programació compta amb una jornada de portes obertes i visites guiades al Castell de Falset i una conferència i visita al conjunt d'art rupestre de Capçanes

El Castell de Falset - Museu Comarcal se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) amb un seguit de propostes els dies 8, 9 i 10 d'octubre. De fet, el dissabte dia 9, el Museu Comarcal celebrarà una jornada de portes obertes a les dues exposicions d'història del museu: "Dels orígens al present” i “Història del museu de Falset i Comarca". A més, es podran visitar l'absis i el baluard, dos espais habitualment tancats al públic.

dimecres, 22 setembre, 2021

L’Ajuntament de Falset ha presentat fins a 10 projectes diferents, relacionats amb el turisme sostenible, als fons Next Generation, un pla de recuperació impulsat per la Unió Europea amb l’objectiu de superar els estralls causats per la pandèmia de la Covid-19.

dilluns, 20 setembre, 2021
L’exposició, que s’inaugura aquest dissabte (25 de setembre a les 18 h) i té la natura feréstega i esplendorosa com a nexe d’unió, reuneix obres dels pintors Josep Icart, Josep Roig Aguiló, Josep Cruañas i Benet Sarsanedas, i de l’escultora Begoña Uriarte

El Castell de Falset acollirà del 25 de setembre al 7 de novembre l’exposició temporal de pintura i escultura Els paisatges de l’art, fruit de la col·laboració amb l’Arxiu Morató Aragonès (AMA) de Cornudella de Montsant.

dimecres, 8 setembre, 2021
Els centres educatius de Falset es preparen per iniciar un nou curs escolar que arriba amb algunes novetats, com l'ampliació de l’oferta formativa de l’INS Priorat amb un PFI de Cuina i la posada en marxa d'una Unitat d'Escolarització Compartida

Tot a punt als centres educatius de Falset, Escola Antoni Vilanova i INS Priorat, per a l'inici del curs escolar el pròxim dilluns 13 de setembre.

dimarts, 7 setembre, 2021
La 18a temporada de L’Artesana compta amb figures reconegudes com el Mag Lari, la pianista Clara Peya i el cantautor Joan Americ, així com amb formacions amateurs amb molt talent, com la companyia teatral L'Artesana i la Banda de Música Vila de Falset.

L'Ajuntament de Falset ha presentat la programació de tardor del teatre L'Artesana, una programació que s'inicia aquest dissabte 11 de setembre i que es clourà per les Festes de Nadal.

dimarts, 7 setembre, 2021
Diputació de Tarragona, 7 consells comarcals i 35 ajuntaments del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès s’oposen al projecte i en presenten al·legacions

Unanimitat institucional absoluta contra el nou projecte de línia de molt alta tensió (MAT) que recorreria 180 quilòmetres tan sols a la demarcació de Tarragona. La Diputació de Tarragona, 7 consells comarcals (Terra Alta, Ribera d’Ebre, Priorat, Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès i Alt Penedès) i 35 ajuntaments del Camp de Tarragona, el Penedès i les Terres de l’Ebre han presentat públicament aquest dimarts les al·legacions contra aquest projecte privat, que impulsa l’empresa privada Forestalia i i que va publicar-se en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el passat juliol.

dilluns, 30 agost, 2021
La creació d’un viver de cellers i centre d’innovació del món del vi i la restauració és un dels projectes que s’ha trasllat a Roger Torrent, de visita a Falset

El conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha visitat avui l’Ajuntament de Falset, on ha estat informat de diversos projectes municipals de caire formatiu i empresarial que tenen com a principal objectiu la fixació de població i la lluita contra el despoblament. La creació d’un viver de cellers que, paral·lelament, potenciés encara més Falset com un centre de dinamització empresarial i formatiu al voltant del món del vi i la restauració, ha estat un dels projectes que els representants municipals han posat sobre la taula del conseller.

dilluns, 16 agost, 2021
Descarregat el programa de la festa major!

El programa de festes presentat per la regidoria de Festes i Participació en el Ple d’aquesta setmana té un primer acte el 8 d’agost, amb la celebració de les Danses.