dissabte, 29 juliol, 2023 - 20:00

I després de la primera nit de la Garbinada Pop i Vi, la nit de dissabte promet encara més música i més ritme de la ma de dues formacions emergents, la que lidera Carlota Flâneur amb el seu pop tendre i colorit, el pop brillant i calmat de Selva Nua, una proposta que arriba de terres lleidatanes i que farà parlar en el pròxims anys i els Mishima com a fi de festa per presentar el seu darrer disc i les cançons que han popularitzat en els darrers 20 anys i que els han convertit en el grup de referència de tota una generació.

Els grups del segon dia del Garbinada Pop i Vi 

CARLOTA FLANEUR. 20h

Comptant de nou amb Ferran Palau per a la producció de Uncertainty, Carlota Flâneur ha mantingut la seva proposta cromàtica i de suau cadència, però ara la seva música emana una personalitat única, totalment reconeixible, deixant clar que la seva capacitat per a crear cançons rodones és infinita. Sigueu benvingudes a l'univers Flâneur.

SELVA NUA. 21.30h

La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria) provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona.. Els vuit temes del disc Nuvolosa combinen una sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i
bateries tenaces...

MISHIMA. 23h

Mentre la majoria dels artistes aposten per poques actuacions de gran aforament, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) guarden fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic, a la comunicació horitzontal d’un repertori que ja és història.  Una pandèmia i molts, moltíssims concerts després, Mishima presenta en directe el seu nou àlbum per primer cop al Priorat, en concret a la seva capital Falset. Gravat a Black Box, el santuari de Peter Deimel a Angers (França), no només insisteix en la seua aposta per la contundència sonora i la profunditat literària sinó que la sublima. Cinc anys després d'Ara i res (2017), els cinc components de Mishima assoleixen amb L’aigua clara (2022) la plenitud al seu nové disc d'estudi, el desè de la seua carrera si hi afegim el directe Ara i aquí (2019). La maduresa era (és) exactament això.

(*) L’entrada dona dret a una copa de vi de la Cooperativa de Falset-Marçà, un portacopes i una degustació de vi o vermut. Durant la nit hi haurà servei de bar amb els vins i vermuts de la Cooperativa de Falset-Marçà i també refrescos i una oferta gastronòmica per acompanyar el festival.

Venda d'entrades

Al Celler Cooperatiu de Falset