dijous, 6 octubre, 2016
El Servei Comarcal de Català del Priorat n’impartirà a partir de la setmana que ve un curs els dilluns i dimecres a la tarda

El  Servei  Comarcal de Català del Priorat ja té a punt la nova oferta de cursos per al primer quadrimestre.

Les inscripcions  estan obertes i es poden fer de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dilluns i dimecres de 16 a 18.30 h.

Les classes del nivell S2 començaran el 10 d'octubre i acabaran el 25 de gener de 2017. Al segon quadrimestre és previst organitzar un S3, i qui el superi obtindrà un certificat oficial de coneixements mitjans (nivell C). El curs es farà els dilluns i dimecres de 15.30 a 17.30 h,  i també es pretén tirar endavant un curs  de nivell Bàsic per a no catalanoparlants que es farà en dilluns i dimecres de 18 a 20 h.

Des del Servei Comarcal de Català del Priorat també es tutoritzen cursos en línia semipresencials amb el Parla.cat que ja han començat.

Quant al cost de matrícula, recordem que hi ha reduccions significatives  per a persones aturades, pensionistes, famílies nombroses, etc. Podeu consultar horaris i preus en aquest enllaç.

Les persones interessades a inscriure’s als cursos, poden adreçar-se al  Servei Comarcal de Català del Priorat, a la plaça de la Quartera, 1 de Falset (tel.  977 831 983 i adreça electrònica priorat@cpnl.cat)

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat/reus