dimarts, 20 desembre, 2016
Cagar el tronc, gaudir del Nadal Jove, córrer la San Silvestre i esperar l’arribada del Patge Reial i els Reis Mags són algunes de les propostes a tenir en compte

Falset es prepara per viure el Nadal amb un bon grapat de propostes per gaudir de les festes intensament. La primera de les activitats programades és un cita que els més petits de la casa no es voldran perdre. La tarda del dissabte 24, a les 17h i a la Plaça de la Quartera, l’Associació de Comerciants els convida a cagar el tronc. I tot seguit, tothom qui ho vulgui podrà guarnir l’arbre de Nadal amb els seus millors desitjos.

El dimecres 28 de desembre, el pavelló poliesportiu serà escenari del Nadal Jove. Els majors de 12 anys hi trobaran, de les 18 a les 24 h, jocs i activitats gratuïtes de tota mena (bou mecànic, simulador de conducció, música, taller de maquillatge, futbolí, aerogir, tenis taula, sessions de zumba i batucada). La regidora de Joventut, Núria Borja, destaca que “és el primer cop que plantegem una proposta com aquesta en aquestes dates, així que animo a tots els joves a participar-hi, volem que s’ho passin d’allò més bé i que sigui tot un èxit”.

El 31 de desembre, i per tancar el 2016 amb una mica d’esport, els carrers de Falset acolliran un nova edició de la Cursa de San Silvestre, la cursa més esbojarrada de l’any, amb premis a la millor disfressa infantil individual, a la millor disfressa adult individual i a la millor disfressa adult en grup. La cursa, amb sortida i arribada a la Plaça de la Quartera, s’iniciarà a les 17h. Les inscripcions es podran realitzar als porxos de l’Ajuntament a partir de les 16h.

L’endemà, 1 de gener, la cita és amb el Patge Reial a les 18h i al Castell. El patge serà a Falset per recollir les cartes i poder-ne fer entrega a Ses Majestats els Reis de l’Orient.

Aquests, com és costum, arribaran a Falset el vespre del dia 5, que en aquesta ocasió caurà en dijous. Està previst que els Reis Mags i el seu seguici iniciïn la cavalcada pel poble a partir de les 19h.