dilluns, 10 setembre, 2018
La descoberta del nou Castell de Falset-Museu Comarcal, així com les visites i tastos al campanar i al celler modernista van ser alguns dels atractius de la jornada

Falset va rebre el passat dissabte els guanyadors de la campanya comercial Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, que s’ha dut a terme a una trentena de poblacions catalanes. 

Una seixantena de persones van poder gaudir d’una intensa jornada a la capital del Priorat. Durant el matí van poder visitar, entre altres, el celler modernista de Falset, on van fer un tast del seu famós vermut, i el campanar, una visita que es va arrodonir amb un tast de vins a càrrec del Celler Pascona. En aquest sentit, la visita i tast al campanar de Falset, la primera d’aquestes característiques que es feia, és una activitat que l’Ajuntament vol promoure a partir dels pòxims mesos.

A la tarda, el grup va poder visitar el Castell de Falset-Museu Comarcal, que s’inaugurava aquest mateix dissabte, un equipament que convida a la descoberta històrica i cultural del territori de forma amena, immersiva i interactiva. La resta de la jornada, de lliure disposició, va ser aprofitada en molts casos per gaudir de les Festes de Santa Càndia, en honor a la patrona de Falset, que se celebraven durant el cap de setmana.