dilluns, 9 octubre, 2017
Antoni Muntané, regidor de Promoció Econòmica, incidia en què “aquesta jornada ens ha permès mostrar els atractius culturals, patrimonials i turístics del nostre poble”

Una quarantena de persones d’arreu de Catalunya van gaudir el passat dissabte 7 d’octubre de l’intens programa que l’Ajuntament de Falset els havia preparat en motiu de la campanya Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir. Es tractava dels guanyadors del paquet d’activitats que Falset sortejava entre els veïns de la resta de poblacions de Catalunya que participaven en aquesta acció de promoció comercial i turística.

Durant la seva estada a Falset, els afortunats van poder gaudir d’un esmorzar a l’absis del Castell amb gastronomia local, una visita i tast a la Cooperativa Falset Marçà, un tast de vins a Aguiló Vinateria, un tast d’olis i degustació de productes de la terra a Priorat Natur, una visita teatralitzada al Call Jueu i un present del territori obsequi de l’Ajuntament.

Antoni Muntané, regidor de Promoció Econòmica del consistori falsetà, incidia en el fet que “aquesta jornada ens permet mostrar els atractius culturals, patrimonials i turístics del nostre poble a gent vinguda d’arreu de Catalunya, convençuts que la seva estada els convertirà en prescriptors de Falset com una destinació que val la pena conèixer”. En aquest sentit, Muntané agraïa “el suport dels comerços i empreses locals que han col·laborat en l’organització de les activitats programades a Falset”.

Muntané valorava també que “la campanya Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir ens permet dinamitzar el comerç local durant un mes, i se suma a altres accions que emprenem o amb les que col·laborem al llarg de l’any per tal d’ajudar a mantenir ben viu el teixit comercial i econòmic del poble”. “Després de la resposta obtinguda els dos anys en els quals hem pres part d’aquesta iniciativa, tenim clar que volem seguir col·laborant-hi en properes edicions”, concloïa el regidor.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Termini per a presentar instàncies fins al 23 de julilol de 2018 

Del 16 de juny al 12 de setembre

Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Dissabte tancat

Termini per a presentar instància fins al 30 de julilol de 2018.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).