dimarts, 23 febrer, 2016
Entre els motius de la trobada en destaca la voluntat d'estrènyer les línies de col·laboració entre els dos municipis

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquest migdia a l’alcalde de Falset, Jaume Doménech, i a la regidora Maria Jesús Sánchez per estrènyer les línies de col·laboració entre els dos municipis. Els dos alcaldes han acordat ampliar la relació que ja existeix en temes com l’enoturisme i també  Tarraco Viva. Falset ja és present al programa, “del que es tracta ara –explica l’alcalde Doménech– és d’estendre aquesta relació a tota la comarca”.

A la reunió també s’ha parlat d’altres temes com el projecte de Barcelona World i els Jocs Mediterranis. “Són dos temes importants pel territori. Hem expressat a l’alcalde de Tarragona la nostra predisposició a sumar junts, perquè és normal que la capital estiri però el territori ha d’estar al costat”, ha afegit.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!