divendres, 4 novembre, 2016
Els cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant que s’inscriguin abans de l’11 de novembre tindran un descompte del 10%

L’engranatge de la Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant), que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2017, ja està en marxa. La comissió organitzadora de la mostra ha obert les inscripcions per als cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant interessats en assistir-hi. De fet, els cellers que s’inscriguin a la 22a edició de la Fira abans de l’11 de novembre tindran un 10% de descompte en el lloguer de l’estand. Amb tot, el termini per formalitzar les inscripcions es tancarà el 25 de novembre.

Així doncs, el període d’inscripcions a la Fira del Vi (Mostra de vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) s’avança en relació a les edicions precedents amb l’objectiu que les tasques d’organització i comunicació de la mostra es puguin afrontar amb més temps i millors condicions.

Tot plegat, amb el propòsit de prestar un millor servei als cellers participants i proporcionar una magnífica experiència als amants del vi i professionals que s’hi donen cita any rere any. Cal recordar que en l’edició de 2016, la Fira del Vi va comptar amb la presència d’una setantena de cellers i es van servir més de 24.000 degustacions.

Els interessats a inscriure’s o obtenir més informació poden fer-ho en el següent mail: cultura@falset.org.