dilluns, 10 agost, 2015
Actualment compta amb una plantilla de 39 treballadors

L'’Ajuntament està immers en la confecció del catàleg de llocs de treball. Aquest definirà, entre altres qüestions, la denominació de cada lloc i el seu enquadrament orgànic, les seves característiques essencials i funcions específiques atribuïdes, els requisits per ocupar la plaça, el complement de destinació assignat i el complement específic. 

Actualment, l’Ajuntament compta amb una plantilla de 39 treballadors. 10 són funcionaris (6 administració, 2 vigilància municipal, 1 biblioteca i 1 consergeria escola), i 29 són personal laboral (5 administració, 5 llar d’infants, 6 neteja, 1 biblioteca i 12 brigada municipal). 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.