divendres, 11 novembre, 2016

La Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha visitat aquest divendres l’Ajuntament de Falset en el transcurs de la seva estada al Priorat. La consellera ha estat rebuda al consistori per l’alcalde, Jaume Domènech, i ha signat en el llibre d’Honor de la institució.

La visita de la consellera formava part de la visita territorial a la comarca, on ha mantingut trobades amb els representants del Consell Comarcal del Priorat i l’associació Prioritat i ha visitat alguns cellers, com el Celler Cooperatiu de Falset.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.