dilluns, 18 gener, 2016
El guitarrista José Luis Garrido, amb l’espectacle “De Granada a Falset”, i el pianista Lluís Capdevila, que presentarà el seu disc “Diàspora”, hi posaran l’accent local

Teatre, concerts, òpera, cinema... L’Ajuntament de Falset manté l’aposta de dotar el teatre L’Artesana d’una programació de qualitat i continuada. La temporada d’hivern, de gener a març, presenta una dotzena de propostes que consoliden el teatre com a actiu cultural i d’oci de Falset i la comarca del Priorat.

Entre els plats forts d’aquesta temporada d’hivern destaquen l’obra de teatre “Zona Franca”, comèdia dirigida per David Desolà i que protagonitzen els reconeguts actors Lluís Marco i Pau Vinyals; el concert “De prop”, amb el qual el grup català Lax’N’Busto despulla en format semi acústic alguns dels seus grans temes i peces menys conegudes; l’òpera buffa “La serva padrona”, que suposarà la primera representació operística al teatre, i estrenes de cinema com el darrer capítol de “Star Wars”, “Sufragistas” i “Charlie Brown i Snoopy”.

A banda d’aquestes propostes, menció a part mereixen dos espectacles amb accent local. El 13 de març, el guitarrista falsetà José Luis Garrido s’acompanyarà de músics i ballarins de primera línia per fer vibrar el públic amb el millor del flamenc. “De Granada a Falset” és com Garrido ha batejat l’espectacle.

En un registre força distant s’hi troba el també falsetà Lluís Capdevila. Capdevila, que s’ha forjat com a pianista al costat de grans intèrprets a Manhattan, Nova York, presentarà el 26 de març “Diàspora”, el seu nou disc.

Carlos Brull, regidor de Cultura, subratlla que “és molt gratificant que el talent local tingui el seu espai en la programació del teatre”. “Entenem que músics de la talla de Lluís Capdevila i José Luis Garrido, i altres artistes que ha donat el poble, han de ser un puntals de l’oferta cultural i d’oci de Falset”, afegeix.

D’altra banda, Brull també destaca que “les bones dades d’espectadors registrades durant la temporada de tardor al teatre posen de manifest que els veïns de Falset i la comarca del Priorat esperaven un programació cultural diversa, pensada per a tots els públics i, per damunt de tot, de qualitat”.

Consulta la programació íntegra del teatre L’Artesana.