divendres, 9 setembre, 2016
En el transcurs de la trobada es van tractar qüestions relacionades amb la situació i les estratègies de promoció del comerç local i comarcal, així com el projecte de dinamització turística en què està treballant el consistori

Montse Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, va visitar ahir l’Ajuntament de Falset, on va ser rebuda per l’alcalde, Jaume Domènech; el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Muntané, i el secretari de l’Associació de Comerciants de Falset, Enric Calvo.

En el transcurs de la torbada es van tractar diferents assumptes, com la necessitat de cuidar el comerç local i potenciar-lo amb la programació d’accions de promoció, o el manteniment de l’aposta comarcal pels productes de proximitat i de qualitat, productes diferenciats i amb valor afegit.

Els membres de l’equip de govern també van exposar a la directora general de Comerç el nou plantejament del mercat setmanal de Falset, així com el projecte de dinamització turística de la vila en el que s’està treballant a fons i que estarà enllestit ben aviat.

La trobada d’aquest dimecres també va posar sobre la taula qüestions de caràcter general, com les noves legislacions catalanes i estatals en l’àmbit del comerç.

L’Ajuntament de Falset valora de manera molt positiva la trobada, donat el gran interès de Montse Vilalta per conèixer la realitat local i comarcal. En aquest sentit, el consistori espera poder comptar amb la seva complicitat a l’hora d’afrontar iniciatives que contribueixin a la dinamització comercial i l’enfortiment del teixit econòmic de la localitat.

La trobada entre l’Ajuntament de Falset i la directora general de Comerç s’emmarcava en la visita d’aquesta a la comarca, durant la qual també es va reunir amb el Consell Comarcal del Priorat i l’Associació de Comerciants de Falset i va visitar el Celler Cooperatiu.