dijous, 21 març, 2019
La població prioratina ja va formar part de l’itinerari de la primera edició de la prova, que es va disputar l’any 1919

El Biela Club commemorarà aquest diumenge 24 de març el centenari de la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus, que es va disputar per primer cop l'any 1919. Com en aquella primera edició, la qual va esdevenir la primera prova de ral·li de la província de Tarragona, Falset serà escenari del pas dels vehicles.

És per això que l'Ajuntament ha volgut sumar-se com a col·laborador en aquesta iniciativa, en la qual hi participaran una vintena de cotxes d'època, tots de principis del segle XX.

El programa de diumenge s'iniciarà a les 9 del matí, quan els vehicles es concentraran a la Plaça Mercadal, des d'on partiran direcció a la capital del Priorat al voltant de les 10.15 h. L'arribada a Falset està prevista una hora després, a les 11.15 h. Serà llavors quan els vehicles es podran contemplar a la plaça de la Quartera, mentre les autoritats locals rebin els participants i els facin l'entrega d’obsequis.

Tot seguit, pels volts de les 12 del migdia, l'enoteca Aguiló Vinateria oferirà un tast de vins als participants, els quals, posteriorment, visitaran el Celler Cooperatiu de Falset. Com a curiositat, cal destacar que aquest 2019 també es compleix el centenari d'aquest edifici modernista, obra de Cèsar Martinell i considerat una de les Catedrals del Vi de la província de Tarragona. Per útlimt, i abans de partir de nou direcció a Reus, els participants gaudiran d'un dinar a l'Hotel Hostal Sport.

Antoni Muntané, regidor de Promoció Econòmica de Falset, destaca que "ha estat un plaer col·laborar amb els organitzadors d'aquesta celebració i coordinar els actes que tindran lloc a Falset durant el diumenge". Muntané afegeix que "no deixa de ser emotiu que, 100 anys després, Falset torni a formar part de l'itinerari d'una prova històrica, com va ser la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus".

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!