dimecres, 16 novembre, 2016
Tots aquells qui vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa podran adquirir exemplars fins al 15 de desembre en l’horari d’obertura habitual

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset col·labora un cop més amb la Marató de TV3. Per segon any consecutiu, la biblioteca ha posat en marxa la venda solidària de llibres, llibres que es podran adquirir fins al 15 de desembre en l’horari d’obertura habitual. Els llibres que el centre posa a la venda són duplicats o procedents de donatius particulars, un material per al qual no hi ha cabuda en les prestatgeries de la biblioteca i que, en conseqüència, es prefereix destinar a finalitats solidàries, com és el cas.

Tots aquells qui vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa trobaran a la biblioteca de Falset llibres de tota mena i per a tots els públics. L’objectiu és recaptar diners per a la Marató de TV3, un projecte solidari que compleix el seu 25è aniversari i que enguany està dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Cal recordar que el Servei de Biblioteques col·labora amb la marató de TV3 no només en la recaptació de fons, sinó també en la conscienciació i el foment de l’esperit solidari entre els usuaris dels centres. Entre altres, els punts de llibre que es distribueixen aquests dies estan dedicats a la Marató i en recorden la temàtica i la data, el 18 de desembre.