dimecres, 8 març, 2017
El regidor Antoni Muntané destaca “l’impacte econòmic per als allotjaments, restaurants i comerços d’una prova que reunirà 2.000 participants”

Falset serà per segon any el centre neuràlgic de la Škoda Gran Fondo Priorat MTB, una prova cicloturista en bicicleta de muntanya que es disputarà el proper 9 d’abril. La Škoda Gran Fondo Priorat recorrerà entre vinyes els senders i pistes de la comarca, oferint als participants dos circuits en funció de les seves condicions físiques i tècniques. El circuit pensat per als bikers més experimentats és el Gran Fondo, amb 98 quilòmetres de distància i 2.896 metres de desnivell acumulat. L’altra possibilitat és el Medio Fondo, un circuit de 54 quilòmetres i 1.420 metres de desnivell acumulat. Tots dos circuits, tenen la sortida i l’arribada a Falset.

A falta d’un mes per a la prova cicloturista, de la qual l’Ajuntament de Falset n’és sponsor oficial, els organitzadors ja han vist com s’exhaurien les 2.000 places disponibles. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica de Falset, Antoni Muntané, destaca “l’impacte econòmic que suposa acollir una prova d’aquestes característiques per als allotjaments, restaurants i comerços, no només de la nostra població, sinó també de les viles que ens envolten”. Muntané afegeix que “esperem molt moviment durant tot el cap de setmana, prova d’això són el gran volum de reserves que hores d’ara ja tenen els allotjaments, que amb tota seguretat penjaran el cartell de complet”. “A més, tenim pensats alguns canvis logístics per millorar la comoditat dels comerços i visitants, perquè tant els uns com els altres se sentin satisfets i valorin positivament l’experiència de Falset com a centre neuràlgic de la Škoda Gran Fondo Priorat”, conclou Muntané.

En relació a l’elevat nombre de cicloturistes que recorreran els camins del Priorat, l’Ajuntament de Falset té el compromís dels organitzadors de tenir cura de l’entorn natural pel qual circula la prova, a fi que l’impacte ambiental d’aquesta sigui mínim. En aquest sentit, l’Ajuntament valora positivament que els organitzadors traslladin aquest compromís als participants i insisteixin en la necessitat de respectar l’entorn natural i paisatgístic del Priorat per poder-ne seguir gaudint en futures edicions. 

Foto: Martí Milla. Cedida per Gran Fondo Priorat.

 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

31
maig
Nou projecte educatiu: La Taptana
08
jun
Escriu-me aviat