dimecres, 25 maig, 2016
L’alcalde Jaume Domènech qualifica l’èxit de l’equip “com un premi a l’excel·lent tasca de formació que l’escola de futbol està duent a terme en els darrers anys, a tots els nivells”

L’Ajuntament va rebre ahir dimarts el Benjamí A del Falset Esportiu, que s’ha proclamat campió de lliga del grup 19 de la Segona Divisió. La trajectòria de l’equip ha estat impecable, ja que no ha conegut la derrota en els 29 partits de lliga disputats (27 victòries i 2 empats), amb un balanç de 193 gols a favor per només 33 en contra.

L’alcalde de Falset, Jaume Domènech, i el regidor d’Esports, Carlos Brull, van felicitar l’equip i l’entrenador pel campionat de lliga, i els van convidar a sortir a celebrar-ho al balcó de l’Ajuntament.

Jaume Domènech apuntava que “l’èxit d’aquest equip és un premi a l’excel·lent tasca de formació que l’escola de futbol està duent a terme en els darrers anys, a tots els nivells”. En aquest sentit, Carlos Brull incidia en el fet que “més enllà de la competició, la pràctica de l’esport, en aquest cas el futbol, educa els infants en valors com l’amistat, la companyonia i el compromís, que són molt importants en el seu desenvolupament, alhora que fomenta els hàbits saludables”.

El Falset Esportiu compta amb deu equips en competició, que van des de la categoria prebenjamí al primer equip. A banda d’aquests, l’escola també forma un equip de “babies”. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.