dimarts, 27 desembre, 2016
Aquesta és la segona intervenció que l’Ajuntament ha impulsat els darrers mesos en el pavelló.

L’Ajuntament de Falset, en la recta final de l’any, ha dut a terme una intervenció d’urgència per acabar amb les goteres que hi havia al pavelló poliesportiu. Les obres ja estan finalitzades i han consistit en la neteja de les canaleres i en la instal·lació de nous careners en la punta de la teulada.

Diverses ventades, els darrers mesos, havien agreujat la situació en marxar volant algunes peces careneres del teulat. És per això que se n’han instal·lat de noves per cobrir els forats que hi havia i que eren de dimensions considerables. Més enllà d’aquesta intervenció, l’Ajuntament ha aprofitat per fer un repàs, neteja i manteniment de tot el sostre i, molt especialment, de les canaleres.

Aquesta és la segona intervenció que l’Ajuntament ha impulsat els darrers mesos en el pavelló. El passat mes de setembre es van dur a terme les obres d'adequació dels vestidors del poliesportiu, en tant que el pavelló és una de les estacions de descontaminació previstes en el Pla d'Emergència Nuclear de Tarragona (PENTA). En aquest cas, les obres estaven subvencionades per la direcció general de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l'Interior, com a responsable del PENTA.

Les obres van permetre renovar els vestidors, que s'havien quedat obsolets, mitjançant un nou enrajolat, la millora del sistema d'evacuació d'aigües, la impermeabilització dels diferents espais i, en definitiva, el condicionament del conjunt d'instal·lacions.