dimecres, 10 maig, 2017
El document haurà d’establir les línies de treball en matèria de joventut durant els propers 4 anys

La regidoria de Joventut iniciarà les properes setmanes un seguit de trobades amb els joves de Falset a fi de conèixer quines són les seves necessitats i expectatives. El resultat d’aquest procés participatiu serà la redacció del nou Pla Local de Joventut, un document que ha de marcar les línies de treball de l’Ajuntament en aquest àmbit durant els propers 4 anys.

La diagnosi inicial sorgida d’aquestes trobades permetrà definir quins són els objectius que cercarà complir el Pla Local de Joventut de Falset i establir les actuacions necessàries per assolir-los. A més, caldrà preveure el calendari d’implementació d’aquestes actuacions, els recursos que s’hi hauran de destinar i els sistemes d’avaluació que evidenciaran el grau de compliment dels objectius.

Núria Borja, regidora de Joventut, afirma que “les polítiques de joventut són transversals, ja que incideixen en diferents àmbits del projecte vital dels joves, com són educació, cultura, treball, lleure i relació amb la comunitat, entre altres”. En aquest sentit, la regidora apunta que “a banda del procés participatiu amb els joves, caldrà reunir-se i coordinar-se amb altres regidories de l’Ajuntament, així com amb administracions, entitats i associacions diverses, ja que som conscients de les competències que tenim assignades i del treball que s’està fent per part d’altres, un treball que fora bo contemplar en la redacció i execució del Pla”.

Des del més d’abril, l’Ajuntament compta amb una tècnica de joventut a mitja jornada per treballar en el document, tot i que aquesta no és l’única tasca que té assignada. També coordinarà una programació anual d’activitats per als joves, entre les quals ja està confirmada una nova setmana jove, prèvia a la Festa Major. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

31
maig
Nou projecte educatiu: La Taptana
08
jun
Escriu-me aviat