dimecres, 10 maig, 2017
El document haurà d’establir les línies de treball en matèria de joventut durant els propers 4 anys

La regidoria de Joventut iniciarà les properes setmanes un seguit de trobades amb els joves de Falset a fi de conèixer quines són les seves necessitats i expectatives. El resultat d’aquest procés participatiu serà la redacció del nou Pla Local de Joventut, un document que ha de marcar les línies de treball de l’Ajuntament en aquest àmbit durant els propers 4 anys.

La diagnosi inicial sorgida d’aquestes trobades permetrà definir quins són els objectius que cercarà complir el Pla Local de Joventut de Falset i establir les actuacions necessàries per assolir-los. A més, caldrà preveure el calendari d’implementació d’aquestes actuacions, els recursos que s’hi hauran de destinar i els sistemes d’avaluació que evidenciaran el grau de compliment dels objectius.

Núria Borja, regidora de Joventut, afirma que “les polítiques de joventut són transversals, ja que incideixen en diferents àmbits del projecte vital dels joves, com són educació, cultura, treball, lleure i relació amb la comunitat, entre altres”. En aquest sentit, la regidora apunta que “a banda del procés participatiu amb els joves, caldrà reunir-se i coordinar-se amb altres regidories de l’Ajuntament, així com amb administracions, entitats i associacions diverses, ja que som conscients de les competències que tenim assignades i del treball que s’està fent per part d’altres, un treball que fora bo contemplar en la redacció i execució del Pla”.

Des del més d’abril, l’Ajuntament compta amb una tècnica de joventut a mitja jornada per treballar en el document, tot i que aquesta no és l’única tasca que té assignada. També coordinarà una programació anual d’activitats per als joves, entre les quals ja està confirmada una nova setmana jove, prèvia a la Festa Major. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Per problemes tècnics la línia habitual de l'Ajuntament (977-830057) no funciona correctament, per contactar amb l'Ajuntament podeu trucar al telèfon 977-831886. Disculpeu les molèsties.

Termini de 20 dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOPT.